Sú to fotografie alebo maľby? Vedeli by ste ich rozlíšiť?

Mike Dargas je perfektný hyper-realistický nemecký umelec.
Obrazy od Dargasa si môžete ľahko zameniť s fotografiami. Prezentuje sa svojou úžasnou schopnosťou vytvárať hyper-realistické portréty s rôznymi námetmi.

1

Mike Dargas sa narodil v roku 1983 v Kolíne nad Rýnom. Už v rannom veku začal maľovať. Okrem kresieb sa tiež venoval aj maľbe s olejovými farbami. Maľoval obrazy, ktoré predával medzi priateľmi. V jeho jedenástich sa o jeho talente dozvedá verejnosť, objavia ho na chodníku ako maľuje a kreslí s pastelom a kriedou diela starých umeleckých majstrov.

2

Jeden a pol roka študoval na umeleckej škole ako jediné dieťa v skupine dospelých. V remeselnej príprave si našiel cestu najprv do trojrozmerného umenia modelových drevených plastík. Ako dvadsať ročný sa zdokonalil v tetovaní. Kde získal početné ocenenia a vyznamenania.

3

Inšpirujú ho umelci ako Dalí, Caravaggia alebo HR Giger. Študoval rôzne techniky, v mladosti si vyvinul vášeň pre realizmus, ktorý zdokonalil v priebehu rokov a ktorá sa nachádza na hranici s hyper-realizmom.

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

Ak sa vám páčila tvorba tohto umelca, podporte ho zdieľaním medzi priateľmi 🙂

Zdroj: mikedargas

Written by Pecka

Ahojte :) „Som maminka na materskej a mám dve krásne detičky. Tento projekt vznikol už dávno a znova sa idem doňho pustiť :) Popri tom vytváram grafiky na tričká, je ich možné zakúpiť na letriko.sk, bastard.cz, mojaprint.sk a fajntričko... Tvorbe sa venujem odmalička a baví ma hlavne vymýšľať a kresliť návrhy na tričká. Moje výtvory vám spríjemnia dník, rozveselia a ešte aj vyčaria úsmevík.“ PeckaArt

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *