15 vynikajúcich umeleckých nápadov pre vašu izbu

Hyperbox je presvedčený, že každý z vás má v sebe kúsok talentu, len ho treba začať rozvíjať. Zozbierali sme pre vás niekoľko ručne vyrobených umeleckých inšpirácií. Tak poďme na to!

 

1. V orientálnom nádychu

meandmydiy

Ak máte niekde založené staré misky, alebo rozbité kvetináče, ešte ich nevyhadzujte – každý predmet môže dostať druhú šancu na život v podobe kúpeľov pre vtáčiky v záhrade. Návod na zhotovenie nájdete tu.

 

2. Kúsok prírody vo vašom dome

simplyrealmoms

Akýkoľvek kúsok vetvy z vašej záhrady sa môže stať šablónou pre maľbu. Všetko čo potrebujete, je len obyčajný sprej. Inštrukcie krok za krokom nájdete tu.

 

3. Gombíkový strom

3craftsbyamanda

Aj tento gombičkový strom vám môže vyrásť na stene, takmer bez námahy. Jediné, čo musíte urobiť, je nakresliť kmeň s vetvami. A ešte k tomu použijete staré gombičky, ktoré sa len tak povaľujú v zásuvkách. Pozrite sa na postup na tejto stránke.

 

4. Využitie lepiacej pásky

4lovethispic

Veľmi ľahko si môžete vytvoriť obraz plný geometrických vzorov a farieb a postačí vám na to len obyčajná papierová lepiaca páska.

 

5. Mapa sveta

5thehappierhomemaker

Jedna skvelá inšpirácia: vytlačte si mapu sveta a preneste ju na drevo kopírovacím papierom. Ak máte doma zvyšné dosky, vyskúšajte to !

 

6. Oživte staré fotografie

6houseontheway

Máte staré fotografie, ktoré už nepotrebujete, ale nechcete ich vyhodiť ? Alebo máte príliš veľa kópií, ktoré zaberajú v albume miesto ? Priložte ich na drevené písmená a nalepte tekutým lepidlom, ako je znázornené tu. Vytvorte si nápis, ktorým vyčaríte úsmev na tvári celej rodine.

 

7. Lietajúce lastovičky

7curlymade

Tieto milé papierové lastovičky, vám budú vytvárať pocit, že letíte vzduchom. Ako si ich vytvoriť, nájdete v tomto linku.

 

8. Farebné škvrny

8artisticjunkie

Na tento krásny obraz vám budú stačiť voskové farby a obyčajnou sušič vlasov. Môžete vytvárať úžasné živé dynamické obrazy. Také jednoduché, vyskúšajte si to ! Určite sa pri tom zabavíte. Ako začať, nájdete tu.

 

9. Maľba na drevo

9ehow

Vytvorte si štýlový doplnok do vašej izby. Malý obrázok, ktorý vdýchne život ľubovoľnému drevenému predmetu alebo ploche. Ako sa popasovať so zložitosťou procesu, nájdete tu.

 

10. Umenie z novín

10craftedlove

Vezmite si útržky zo starých novín a chaoticky ich usporiadajte na veľké plátno, vznikne krásna a jednoduchá výzdoba stien. Tu môžete nájsť inštrukcie krok za krokom.

 

11. Elegantné šesťuholníky

11taradennis

Ostali vám okrasné fólie a neviete ako by ste ich využili ? Môžete ich použiť ako dekoračný materiál pre váš šatník, alebo skriňu. Rovnako ako to niekto urobil tu.

 

12. Krajkové vzory

12shealynnbenner

Využitie starých obrúskov ako šablóny. Môžete si vytvoriť nielen obraz, ale aj obálky pre vašu milovanú babičku. Podrobnosti nájdete tu.

 

13. Geometria

13burlapandblue

Máte kúsky nevyužitých tapiet ? Vytvorte si hravé obrázky rôznych vzorov. Podrobné inštrukcie nájdete tu.

 

14. Mliečne tajomstvá

14behance

Žehličku môžete použiť na odkrytie ,,mliečnych vzorov,, vyzerajú úplne úžasne ! Návod nájdete tu.

 

15. Rodinný archív

15burlapandblue

Krásny obraz z fotografií svojich blízkych vás bude hriať pri srdci aj v najchladnejších dní a farebné štvorčeky vás budú povzbudzovať. Ako si taký obraz vytvoriť? Nájdete tu.

Zdroj: brightside

Tak ako inšpirovali sme vás ? Vytvorili ste si niečo krásne ?

Written by Pecka

Ahojte :) „Som maminka na materskej a mám dve krásne detičky. Tento projekt vznikol už dávno a znova sa idem doňho pustiť :) Popri tom vytváram grafiky na tričká, je ich možné zakúpiť na letriko.sk, bastard.cz, mojaprint.sk a fajntričko... Tvorbe sa venujem odmalička a baví ma hlavne vymýšľať a kresliť návrhy na tričká. Moje výtvory vám spríjemnia dník, rozveselia a ešte aj vyčaria úsmevík.“ PeckaArt

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *