Ako kreatívne umiestniť pár rodinných obrazov?

Ešte ste sa stále nerozhodli, kde a ako umiestníte svoje rodinné fotografie? Z dovoleniek, voľného času, osláv, alebo jednoducho z vašich najobľúbenejších životných momentov zachytených na obrázku ? Ešte ste stále nenašli to správne miesto… Prinášame vám pár nápadov ako na to. No na začiatku si dáme niekoľko citátov o rodine:

„Bez rodiny sa človek trasie od zimy v nekonečnom vesmíre.“ (André Maurois)

„Láska k rodine je zo všetkých ušľachtilých ľudských citov tým najčastejším a najpevnejším a najviac blahodárne pôsobí na život každého z nás.“ (Nikolaj Gavrilovič Černyševskij)

„Ten, kto vychováva veľkú rodinu, tak zatiaľ čo žije a pozoruje ju, zažíva omnoho väčšiu bolesť, ale rovnako aj omnoho väčšiu radosť.“ (Benjamin Franklin)

„Najšťastnejšími okamihmi môjho života, bolo tých pár, ktoré som prežil doma, v kruhu svojej rodiny.“ (Thomas Jefferson)

„Nieje lepšieho daru, keď žije muž a žena ako jedno telo a duša v rodinnom kruhu.“ (Homér)

 

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

Inšpirovali sme vás ?

Zdroj: pinterest

Written by Pecka

Ahojte :) „Som maminka na materskej a mám dve krásne detičky. Tento projekt vznikol už dávno a znova sa idem doňho pustiť :) Popri tom vytváram grafiky na tričká, je ich možné zakúpiť na letriko.sk, bastard.cz, mojaprint.sk a fajntričko... Tvorbe sa venujem odmalička a baví ma hlavne vymýšľať a kresliť návrhy na tričká. Moje výtvory vám spríjemnia dník, rozveselia a ešte aj vyčaria úsmevík.“ PeckaArt

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *