Veselé nálepky pre vaše detičky

Či už je to len farebná dekorácia, očíslovanie schodov alebo hracia plocha. Určite budú detičky jasať od radosti. Aspoň zistíte, že izba sa dá skrášliť aj lacnejším spôsobom než ju celú premaľovať. Pozrite si galériu a inšpirujte sa niektorým z nápadov. Ale ešte pred tým si prečítajte niekoľko pekných viet o deťoch.
„Dom bez detí je ako zvon bez srdca.“

„Dieťa je naplnením života, jediná skutočná hodnota, čo po ňom zostane.“  (Gabika Škrabáková)

„Hovorí sa, že deti, blázni a filozofi hovoria pravdu. Preto sa deti bijú, blázni zatvárajú a filozofi nechápu.“  (Niccolò Paganini)

„Deti nemôžeme stvárňovať podľa svojej vôle. Musíme ich mať, milovať a vychovávať čo najlepšie a inak ich nechať na pokoji.“  (Johann Wolfgang Goethe)

„Deti musia mať s dospelými veľa trpezlivosti.“  (Antoine de Saint-Exupéry)

„Deti viac potrebujú vzory ako kritiku.“  (Joseph Joubert)

timthumb

timthumb (12)

timthumb (11)

timthumb (10)

timthumb (9)

timthumb (8)

timthumb (7)

timthumb (6)

timthumb (5)

timthumb (4)

timthumb (3)

timthumb (2)

timthumb (1)

 

 

 

zdroj: pinterest

Written by Pecka

Ahojte :) „Som maminka na materskej a mám dve krásne detičky. Tento projekt vznikol už dávno a znova sa idem doňho pustiť :) Popri tom vytváram grafiky na tričká, je ich možné zakúpiť na letriko.sk, bastard.cz, mojaprint.sk a fajntričko... Tvorbe sa venujem odmalička a baví ma hlavne vymýšľať a kresliť návrhy na tričká. Moje výtvory vám spríjemnia dník, rozveselia a ešte aj vyčaria úsmevík.“ PeckaArt

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *